Easy Metal lanceert nieuwe lijn extreme sekstoys!

0

Easy Metal is de fabrikant van hoogwaardige sekstoys van eersteklas roestvrijstaal en komt een spannende nieuwe lijn van cockrings, penispluggen en bondageartikelen. Deze opwindende sekstoys hebben een luxe en professionele uitstraling en voelen zwaarder aan  voor extra intense sensaties.

Sekstoys van Easy Metal zijn gemakkelijk te reinigen en hebben een naadloos roestvrijstalen ontwerp. De nieuwe lijn bevat kinky BSDM-artikelen voor degenen die nog een stapje verder willen gaan in het ervaren van totale seksuele bevrediging. Denk hierbij aan bondageartikelen, zoals roestvrijstalen spreidstangen en hand- en enkelboeien.

Bovendien bevat de lijn ook extremere speeltjes, zoals kuisheidskooien, ballstretchers, ballcrushers en anaal- en vaginale speculums.

Easy Metal heeft ook een flink aantal penispluggen en (vibrerende) dilators aan de collectie toegevoegd. Penispluggen en dilators zijn speciaal vervaardigd voor stimulatie van de plasbuis – ofwel urethra play. Ze zijn allen van premium roestvrijstaal en hebben een hoogwaardige afwerking.

De Easy Metal producten zijn ideaal voor liefhebbers van (professionele) BDSM en extremere sekstoys.

Bekijk de nieuwe lijn van Easy Metal op www.StouteToys.nl en bestel uw sekstoys gemakkelijk, discreet en extra voordelig!

Share.

About Author

Comments are closed.