De nieuwste We-Vibe koppelvibrator is uit!

0
We-Vibe 4 Plus

Bestel de We-Vibe 4 Plus op StouteToys.nl

De makers van de bestverkochte We-Vibe vibrator voor koppels did it again!

Nu is er de geheel vernieuwde We-Vibe 4 Plus. Deze spannende koppelvibrator is voorzien van een gratis app voor smartphones. Zo kunnen geliefdes de vibrator via hun smartphone bedienen en hun partner heerlijk verwennen – zelfs als ze niet bij elkaar in de buurt zijn! Zelfs als partners zich op een heel ander continent bevinden, is het met de We-Vibe 4 Plus heel gemakkelijk om tóch samen te genieten.

De We-Vibe 4 Plus is een ideaal speeltje voor geliefdes in een LAT-relatie, partners die vaak op reis zijn of natuurlijk voor wat extra erotische spanning! Behalve dat de We-Vibe 4 Plus op afstand te bedienen is, is het ook nog steeds de ideale koppelvibrator om te gebruiken voor nog intensere sensaties tijdens de seks.

Gebruik van de We-Vibe 4 Plus tijdens de seks is heel gemakkelijk. De ergonomische vorm past perfect bij de contouren van het vrouwelijke lichaam. Terwijl zij de vibrator draagt, geeft deze clitorale- en G-Spot stimulatie. Tegelijkertijd kunnen partners gewoon gemeenschap hebben , terwijl ze samen genieten van de heerlijke trillingen. Zo geeft de We-Vibe 4 Plus een extra dimensie aan seks en bevordert het speeltje het krijgen van een orgasme.

En bent u niet bij elkaar? Dan is de gratis app een geweldige uitkomst! Zij draagt de We-Vibe 4 Plus, terwijl hij de volledige controle over haar genot heeft door de functies op afstand te bedienen. Heel spannend en perfect om zo samen toch een onvergetelijke erotische ervaring te delen!

De We-Vibe 4 Plus is gemaakt van 100% medische siliconen en vrij van weekmakers, latex en BPA.  De koppelvibrator is gemakkelijk en snel  oplaadbaar en wordt geleverd in een discrete opbergdoos. Ontdek zelf waarom de We-Vibe ’s werelds nr. 1 koppelvibrator is.

Wilt u de We-Vibe 4 Plus bestellen? Voor de voordeligste prijs bestelt u hem natuurlijk op www.StouteToys.nl !

Share.

About Author

Comments are closed.