0

PURMEREND – Erixoutdoor – Ashmei®, het jonge Britse merk is nieuw in Nederland.
Dat hardlopen populair is in Nederland weten we allemaal, maar intussen wordt de kleding die we dragen ook steeds belangrijker en functioneler.  Steeds meer fabrikanten komen met nieuwe technische materialen. Zo komt Ashmei® met een combinatie van Merinowol en Carbon.

Ashmei® gebruikt natuurlijke vezels zoals Merinowol als basis voor hun kleding. Strakke designs met basiskleuren zwart, rood en wit.  Lichtgewicht, perfecte pasvorm en mooie details zoals effectieve reflectiematerialen om op te vallen in het donker. Het beeldkenmerk van Ashmei® (een streep) die op alle producten op de rug te zien is. De missie van Ashmei® is simpel , running kleding ontwikkelen met alleen hoogwaardige materialen van de allerbeste kwaliteit. Dit heeft Ashmei® bereikt door hun “mission statement” en dat is om niet te kijken naar de prijs maar naar de tevredenheid van het product en eindgebruiker. Het eind resultaat is totaal uniek, Ashmei® ziet eruit als geen ander en presteert als geen ander.

Ashmei® heeft meer dan 18 maanden gewerkt aan het fine-tunen van de toegepaste materialen. Door de combinatie van Merinowol en Carbon ontstond de perfecte sportkleding. Super licht van gewicht, slijtvast en een enorm draagcomfort. Merino en Carbon reguleert je lichaamstemperatuur en zorgt ervoor dat je het warm hebt wanneer het koud is en koel als het warm is. Het “Ultimate softshell sportjack” is gemaakt van materiaal dat 3x beter ademt dan het allerbeste laminaat. Het stopt de regen en houdt je voor zeker 45 minuten droog. Het “Ultimate softshell sportjack” is aan de voorkant voorzien van softshell materiaal, aan de achterzijde is gebruik gemaakt van Merino stretch stof die ervoor zorgt dat de overtollige warmte wordt afgevoerd. Het voelt dus niet klam en vochtig aan tijdens het sporten.

De basis van alle producten is Merinowol (100% natuurlijk), dat met z’n eigenschappen perfect is voor het fabriceren van sportkleding. Door de fijne structuur is het heel zacht, kriebelt niet en door de natuurlijke kenmerken blijft het soepel en krimpt niet in de was. Na lange test procedures van Ashmei® had de kleding geen nare zweetgeuren opgenomen. Door deze eigenschappen heeft Ashmei® gekozen voor dit materiaal om hun exclusieve sportkleding te fabriceren.

Ashmei® is perfecte kleding voor het beoefenen van uw favoriete sport en kan zeker als vrijetijd kleding gedragen worden. Ashmei® werkt constant aan het ontwikkelen van hun producten en heeft inmiddels een groot assortiment met zowel dames als heren (sport) kleding.

Erixoutdoor is distributeur voor Ashmei Benelux. Voor meer informatie bezoekt u www.erixoutdoor.com

Noot voor de redactie:
Erixoutdoor is groothandel in innovatieve sport-materialen.
Voor meer informatie: Erixoutdoor, Eric Tolboom, Fresiastraat 10, 1441 JD Purmerend
Telefoon: +31 (0)6 24 289 330, E-mail: eric@erixoutdoor.com , Internet: www.erixoutdoor.comcanvas-2 ashmei-running ashmei-image 1

Share.

About Author

Comments are closed.