Vier uw huwelijk met een trouwring die bestaat uit al uw oude dierbare sieraden

0

trouwringen_christian_bauer_dubbel_alliance_geelgoud_briljant

De fluctuerende prijzen van edelmetalen zorgen voor erg wisselende trouwring prijzen. De prijs van een bepaalde gouden trouwring kan bijvoorbeeld over een maand al aanzienlijk veranderd zijn.  De prijs van een bepaald edelmetaal  staat dus in verband met de prijs van  uw trouwring.  Men heeft vaak echter niet door dat er genoeg oude sieraden in huis zijn die edelmetalen bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u sieraden heeft aangeschaft die u tegenwoordig niet meer draagt, of dat u bijvoorbeeld sieraden of oude trouwringen heeft geërfd maar dat deze toch niet bij uw stijl passen.

Het is erg zonde als deze sieraden in een kast stof liggen te happen. U zou er dus ook voor kunnen kiezen om deze sieraden om te laten smelten en het edelmetaal uit deze sieraden te hergebruiken in bijvoorbeeld uw trouwring.

Uw plaatselijke trouwringen specialist zal uw sieraden en de edelmetalen hierin kunnen beoordelen op geschiktheid. Als de sieraden geschikt blijken voor omsmelting kan het proces gaan beginnen. U kunt samen met de juwelier of edelsmid aan een ontwerp werken om zo uw ring helemaal naar wens vorm te geven. Er wordt redelijk vaak gekozen voor omsmelting van eigen sieraden. Een belangrijke reden hiervoor is vaak dat mensen het erg zonde vinden om ongedragen sieraden in de kast te laten liggen. Het kan echter ook het geval zijn dat mensen zich schuldig voelen voor het niet dragen van de sieraden van een overleden geliefde. Een handgemaakte trouwring die ook nog eens speciaal voor u gemaakt en ontworpen is niet goedkoop. Toch bespaart u op deze manier op de kosten aan de te gebruiken edelmetalen.

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwring? Wilt u zelf een design trouwring ontwerpen? Wilt  u de prijs van uw trouwring wat omlaag brengen? Dan kan dit een perfecte optie voor u zijn. Blaas uw oude ringen nieuw leven in en creëer uw eigen unieke trouwring.  Neem daarom eens een kijkje in uw kast en kijk of u nog oude sieraden heeft liggen die u niet meer draagt, en misschien heeft u dan wel het voorrecht om uw huwelijk te bezegelen met de meeste bijzondere trouwringen.

Share.

About Author

Comments are closed.