Trouwdag

0

foto 3 2

 

U hebt besloten te gaan trouwen met uw partner, dit is al een hele stap. Dan nog het plannen van de bruiloft. De vele keuzes, beslissingen en mogelijkheden die bij deze dag komen kijken, moeten allemaal overwogen worden. Er is dus veel waar goed over nagedacht moet worden, om uw trouwdag nooit meer te vergeten. Een trouwring is een mooi symbool voor de herinneringen aan deze dag. Uw trouwring moet daarom ook uniek zijn en u moet volledig achter de beslissing van uw Trouw in Stijl Fair Uden staan. De ring is niet het enige waar over nagedacht moet worden, er is nog zoveel meer. De bruidstaart die u samen met uw partner gaat aansnijden, de bloemen en niet te vergeten de trouwjurk. Uw trouwjurk wordt net als uw ring een mooi symbool. Ook als u na het huwelijk naar uw jurk zal kijken, zal u terug denken aan deze mooie dag. Maar dan nog iets, uw trouwjurk is niet uw feestjurk voor daarna, die moet ook nog uitgezocht worden.

Uw trouwlocatie, dit is vaak erg lastig. Wordt het een plek waar u vaak komt of juist een plek die alleen voor die dag symbool gaat staan en waar u misschien elk jaar op uw trouwdag naar terug gaat om deze dag weer een beetje te beleven. Misschien wilt u voor de kerk trouwen en doet u het heel traditioneel in de kerk, maar daarna het feest, waar gaat u dat plaats laten vinden? Zoveel dingen om over na te denken. U kunt ervoor kiezen om een trouwdeskundige in te schakelen om u te helpen of zelf op zoek te gaan naar de perfecte locatie, door bijvoorbeeld op internet te zoeken en daarna verschillende locaties te gaan bezoeken. Misschien wilt u wel trouwen op uw favoriete strand in kleine kring, met alleen familie, getuigen en een paar hele goede vrienden.

Begin dus op tijd met het plannen van uw huwelijk en het maken van uw gastenlijst. Wie wilt u wel bij u bruiloft hebben en wie niet? En wie alleen daarna bij het feest?

Share.

About Author

Comments are closed.