Bij aanschaf van twee trouwringen de herenring gratis, het kan bij atelier Cober

0

geelgoud__50659fefb93c8

 

De mooiste dag van uw leven ligt in het verschiet. Uw partner en u treden samen in het huwelijksbootje. Op deze dag geeft u elkaar het jawoord en belooft u voor de rest van uw leven bij elkaar te blijven. Om deze dag zo mooi mogelijk te maken moeten er veel dingen worden geregeld. Zo moet er een jurk worden uitgezocht, de locatie moet worden gekozen en de cateraar moet worden besproken. Maar in het bijzonder de trouwringen. De ring is het tastbare symbool voor de oneindigheid van het huwelijk.

In het uitzoeken van de perfecte trouwringen gaat veel tijd zitten. Het is een belangrijke keuze die u samen met uw partner moet maken. Het is de bedoeling dat u de ring voor de rest van uw leven gaat dragen. Dus is het belangrijk dat u een ring kiest die bij u past en een ring die u de rest van uw leven mooi zult vinden. Maar het uitzoeken van de ringen kost niet alleen veel tijd, het kan ook veel geld gaan kosten. Bij atelier Cober in Oss hebben om die reden een prachtige actie!

Wanneer u bij Cober uw trouwringen uitzoekt krijgt u de herenring gratis! U betaalt dan alleen de damesring. Voor deze geweldige actie is een prachtige selectie ringen voor u samengesteld. U kunt uit een groot aantal ringen kiezen en hoeft dan bij de kassa alleen de trouwring voor de vrouw af te rekenen. De actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Wanneer u tussen deze prachtige ringen niet uw ideale trouwring kunt vinden, dan heeft Cober nog een veel groter aanbod ringen waar u een kijkje tussen kunt nemen. Het ruime assortiment van atelier Cober bestaat uit merken zoals Niessing, Gersnter, Meister en nog vele andere topmerken.

Wanneer u interesse heeft in de geweldige aanbieding, twee trouwringen voor de prijs van een, dan raden wij u aan snel een afspraak te maken bij atelier Cober om de prachtige collectie te gaan bekijken!

Share.

About Author

Comments are closed.