Strandbezoek afsluiten met sauna arrangement

0

Bent u toe aan wat zonlicht en ontspanning? Dan is een dagje strand een uitsteken d idee. Droom fijn weg terwijl de warme zonnestralen uw huid koesteren. Na afloop neemt u uiteraard een verfrissende douche. Maar als u totale ontspanning zoekt, heeft u dan weleens gedacht aan een sauna arrangement? Juist als uw huid en uw haar veel zon hebben gehad, is extra verzorging geen overbodige luxe. Spoel bijvoorbeeld het zout van uw huid terwijl u geniet van een verkwikkende douche. Verwen uw haar met onze verzorgende shampoos, en geniet van het scrubzout dat uw huid zachter en glanzender maakt.

Ons arrangement

Ons arrangement voor na het strand biedt u van 17.00 uur tot maar liefst 23.30 uur toegang tot al onze sauna faciliteiten. Geniet van al onze wellnessfaciliteiten en laat u verwennen met een weldadige facial treatment, hotstone- of ontspanningsmassage van 25 minuten (tussen 19.00 en 22.00 uur). Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen met een rondleiding door ons wellnesscomplex. Zo weet u altijd weer de juiste weg te vinden.

Een dagje sauna: een weldaad voor lichaam en geest

De behaaglijke warmte van een sauna draagt bij aan een lagere bloeddruk en een hogere weerstand, terwijl het uw huid heerlijk zacht maakt. En niet alleen voor de uitwendige mens, maar ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Want in ons restaurant kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan gezonde dranken en maaltijden. En omdat ons arrangement keus biedt uit een gezichtsbehandeling, een ontspanningsmassage of Hotstone massage, is een dagje sauna een weldaad voor zowel lichaam als geest.

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op uw huidtype en wensen. Onze deskundige schoonheidsspecialistes gebruiken het merk Babor, dat zich onderscheidt door topkwaliteit en wordt gebruikt in spa’s en kuuroorden over de hele wereld. De behandeling is naar wens uit te breiden met extra’s zoals make-up, of het verven van wenkbrauwen en wimpers.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage bestaat uit een zachte behandeling met natuurlijke sesamolie. Ervaar hoe uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden! Na afloop van de massage gloeit uw huid nog na van ontspanning.

Hotstone massage

Bij deze massage worden er verwarmde stenen op uw lichaam geplaatst. Deze warmte geeft een diepe ontspanning en draagt bij aan de versoepeling van stijve spieren.

Reden genoeg om uw stranddag tot een heerlijk einde te brengen met een bezoek aan Thermen Bussloo. Boek vandaag nog uw arrangement!

Share.

About Author

Comments are closed.