Unieke handgemaakte vlinderstrikken

0

Prowello, een nieuw Nederlands merk met uitsluitend handgemaakte vlinderstrikken heeft een leuk sinterklaascadeau voor mannen, de jute vlinderstrik.

Jute is bij uitstek het materiaal dat je met sinterklaas associeert, de cadeautjes worden immers bezorgd in de juten zak van Sinterklaas. Nu is het dus een vlinderstrik gemaakt van deze juten zak. Handgemaakt in Nederland en beschikbaar in leuke frisse kleuren zoals blauw en geel maar natuurlijk ook de originele jute kleur.

Voor mannen die met pakjesavond dus een leuke en aparte accessoire willen dragen die perfect past bij de gelegenheid is dit dus de oplossing. Je kunt er niet mee misgaan en zult leuke reacties krijgen op je aparte vlinderstrik. De juten vlinderstrik heeft een verkoopprijs van 24,95.
De strik is al voorgestrikt, daar hoef je jezelf dus niet druk om te maken. De juten strikken dragen het merk Prowello, een nieuw merk met allerlei vlinderstrikken van aparte materialen zoals dus jute maar ook leer, corduroy en wol. Prowello is in Nederland ontworpen en geproduceerd.

De Prowello collectie met de juten strik is onder meer verkrijgbaar bij Businessme.nl, de webwinkel voor herenkleding en accessoires zoals dassen en bretels. Voor de komende pakjesavond heb je dus een trendy en uniek accessoire in je garderobe voor slecht 24,95.

Share.

About Author

Comments are closed.