Sieraden zijn erg populair, maar vooral ringen worden erg veel gedragen

0

trouwringen_furrer_jacot_witgoud_diamant

 

Ringen worden erg veel gedragen. Als accessoire of als verlovings- of trouwring. De reden dat ringen erg populaire sieraden zijn komt door een aantal dingen. Ringen zijn erg comfortabel om te dragen. Een ketting of armband kan nog wel eens in de weg zitten. Met een ring is dit bijna nooit het geval. Een ring zit stevig om je vinger en blijft op zijn plek zitten. Daarnaast hebben ringen ook een symbolische en emotionele waarde. Hierdoor worden ze dagelijks gedragen en zijn het geen accessoires meer.

Trouwen blijft in onze maatschappij iets heiligs. Steeds meer tradities en rituelen worden niet meer nageleefd. Sommige zijn te ouderwets, andere zijn gewoon niet meer populair. Trouwen blijft echter een traditie waar nog veel waarde aan gehecht wordt. Volgens de traditie worden er op een bruiloft trouwringen uitgewisseld. Trouwringen zijn van de mooiste materialen gemaakt. Gouden trouwringen, maar ook platina trouwringen zijn eerder regel dan uitzondering. Sommige stelletjes kiezen ervoor om hun trouwring te laten graveren waardoor het echt een unieke trouwring wordt. De klassieke gouden trouwringen blijven razend populair, maar ook rood- en witgouden trouwringen worden steeds populairder.

Traditiegetrouw wordt het aanzoek met een verlovingsring bezegeld. Dit zijn vaak erg uitbundige ringen. Dit heeft een duidelijke reden. Iemand ten huwelijk vragen is niet niks. Om de vrouw ervan te overtuigen om met jou te trouwen werd er vaak flink uitgepakt met de verlovingsring. Een verlovingsring bevat vaak een diamant. Volgens de traditie was de trouwring dan wat simpeler en werd onder de verlovingsring geschoven bij de trouwerij. Tegenwoordig laten steeds meer koppeltjes de verlovingsring achterwege en kiezen ze voor een exclusieve trouwring.

Door het feit dat een ring wordt uitgewisseld bij een trouwerij en dus als symbool voor de liefde wordt gezien, is het een veel gedragen sieraad. Een trouwring wordt elke dag gedragen en is dus niet uit het straatbeeld weg te slaan. Naast trouwringen worden gewone ringen ook erg veel gedragen als accessoire en hierdoor is de ring een erg populair sieraad.

Share.

About Author

Comments are closed.