Nieuw in het Nagelvak: de Nagelunie

0
www.nagelunie.nl

www.nagelunie.nl

De Nagelunie is een nieuw initiatief welke gericht is op het versterken en ontzorgen van Nagelstudio’s in Nederland. Unie staat voor uniform naar buiten treden met een frisse kijk op het nagelvak en het promoten van de kunde van nagelstylisten en salons.

De Nagelunie wil de professionele nagelstylist op een juiste manier onder de aandacht brengen bij de consument.
Erkenning van professionaliteit

De Nagelunie verbind een sterrensysteem aan de kunde van de nagelstylist. Tijdens een erkenningscontrole wordt duidelijk dat de stylist(e) ruim voldoende kennis heeft van de praktische, hygienische en bedrijfstechnische kant die het vak van haar vereist. Promotie vanuit de Nagelunie betekent allereerst dat we verzekerd willen zijn van de professionaliteit van de nagelstylist.

Erkenning van nagelvaardigheden met een sterrensysteem
Daarnaast, en daarmee onderscheiden wij ons, legt de Nagelunie zich grotendeels op de kunde van het nagelen. Hieraan verbindt de Nagelunie een uniek sterrensysteem. Basis nagelzetten, een goed uitgeruste werkplaats, inschrijving in de Kamer van Koophandel en de benodigde professionaliteit betekent een ster.

Kan een nagelstyliste daarnaast ook nog een perfecte nail-art zetten, beschikt ze over de techniek van one-stroke en nog meer in het sterrensysteem omschreven vaardigheden dan krijgt ze meer sterren.
Dit sterrensysteem wordt naar buiten gedragen via de website en op certificaten.

Promotie van professionele nagelstylisten en salons
Een andere voorname taak van de Nagelunie is de promotie van de erkende salons. Alweer een punt van onderscheiding. Door onze gedegen marketingtechnieken bieden wij onze leden veel kansen voor promotie.
Heb je interesse in de Nagelunie en wat de Nagelunie nagelstylisten kan bieden, neem dan eens een kijkje op www.nagelunie.nl

Share.

About Author

Comments are closed.