Kiezen voor het merk Niessing voor uw trouwringen zal u zeker niet teleurstellen

0

Hoogstwaarschijnlijk leven jij en je partner even op een hele mooie, roze wolk als jullie samen besloten hebben te gaan trouwen. En terecht! Je wordt man en vrouw, daar mag je zeker van genieten! Vrienden, collega´s en familie moeten ingelicht worden en iedereen is razend enthousiast voor jullie. Wanneer deze fase van enthousiasme een beetje gezakt is, komt het besef dat er ontzettend veel geregeld moet worden voor de dag van jullie dromen. De een vindt dit fantastisch om te doen, de andere laat het liever aan andere personen over. Het pak en de mooie jurk moeten uitgekozen worden, een eventueel thema wordt vastgesteld, de locatie wordt gekozen, de gastenlijst wordt opgesteld, boeketten worden samengesteld en het eten wordt uitgekozen. Maar dit is natuurlijk niet alles. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, moeten de ringen worden uitgekozen.  Hierbij heb je erg veel keuze. Je hebt ringen in verschillend materiaal, verschillende kleuren en verschillende maten. Maar je hebt ook verschillende merken.

Een hiervan is het merk Niessing.

Niessing is een Duits merk. Het is een van de oudste trouwringenmakers van Duitsland. Niessing bestaat namelijk al vanaf 1873. Hermann Niessing is toen een sieradenfabriekje in de Westfaalse stad Vreden begonnen. Dit is vlakbij de Nederlandse grens en hier staat nu nog steeds het hoofdkantoor. Een ring gemaakt door Niessing wordt gemaakt met liefde en gekeurd met een hartje. De ring gaat door minstens tien handen voordat je deze om je vinger doet. De ringen worden elke keer weer speciaal voor de drager gemaakt. Dit kun je ook aan de ring zien. Niessing combineert de meest moderne technieken met het traditionele ambacht. Gouden trouwringen van Niessing zijn er in verschillende kleuren goud en ook van platina. Je hebt grijsgoud, geelgoud, rosegoud, roodgoud en zandkleuriggoud, alles is mogelijk! Qua vormgeving is er ook zeer veel mogelijk bij Niessing. Je hebt mooie spanringen met briljantjes, mooie klassieke trouwringen of designringen met een filosofie.

Niessing is dus een van de merken die je kunt kiezen bij het zoeken naar een trouwring. Een Niessing ring zal u zeker niet teleurstellen!

n281524

Share.

About Author

Comments are closed.