De keuze van onze trouwringen merken.

0

eigen_trouwringen_ontwerp_cober_witgoud

 

Onze collectie bestaat niet alleen uit Cober Trouwringen, maar wij werken met verschillende merken uit verschillende prijsklassen. We werken met Christian Bauer, Meister, Breuning, Blumer, Niessing, Gerstner, Saint Maurice, Georg Jensen en Furrer Jacot. Wij hebben een aantal ringen uit de collectie van deze merken aanwezig in ons assortiment. Al deze ringen zijn ook gemaakt van goud. De klantvriendelijkheid, de snelle leveringen en vooral de leveringen die op tijd komen hebben een groot aandeel gespeeld in de keuze van onze merken. Maar vooral de kwaliteit heeft een grote rol gespeeld. Wij werken nu al vele jaren met deze merken voor handgemaakte trouwringen en zijn nog steeds erg tevreden. De ringen passen goed tussen het totale assortiment wat wij aan trouwringen hebben. De merken bieden strakke en elegante, maar ook aparte trouwringen met veel of weinig stenen. Het positieve aan deze merken is ook dat wij veel veranderingen kunnen aanbrengen in de ringen die wij op voorraad hebben. De ringen kunnen bij ons in het assortiment liggen voor zes millimeter breed in het geelgoud met vijf briljant geslepen diamanten, maar hier zijn verschillende aanpassingen op mogelijk.

De breedte kan kleiner of groter gemaakt worden, de kleur van de ring kan worden veranderd en de hoeveelheid stenen kan worden aangepast. De beschreven ring dan dus ook zeven millimeter breed worden in het roodgoud met acht briljanten of vijf millimeter breed in het witgoud met twee briljanten. Er zijn vele varianten mogelijk op de standaard ringen van de bovengenoemde merken. Cober Trouwringen heeft ook zijn eigen collectie met een breed uitlopend assortiment. Deze ringen zijn volledig aan uw voorkeuren aanpasbaar, ieder klein detail wat u anders wilt aan onze ringen kan veranderd worden.

Vincent Cober ontwerpt de hele collectie zelf en maakt deze met het nieuwste technische programma. Hierdoor is het makkelijk om de ringen aan te passen voordat ze gemaakt worden.

Share.

About Author

Comments are closed.