Borgesius Convenience stapt in Petrol met het sandwichmerk The Bread Office

0
John Bor

John Bor

Industrie – Borgesius Convenience zet met The Bread Office een eerste stap met een eigen merk broodjes & sandwiches binnen Petrol. De introductie is gestart bij een vijftal servicestations van Oliehandel Dijkhuizen in de omgeving van Tiel. Het broodjes & sandwiches concept zal de komende tijd verder worden uitgerold binnen de Sligro Food Group.

Het familiebedrijf Borgesius (al 130 jaar broodbakker) is geen onbekende voor de Foodmarkt. Het dochterbedrijf Borgesius Convenience is inmiddels alweer zo’n 25 jaar actief in de Retail en Out Of Home markt met voornamelijk private labelproducten. Met de nationale introductie van het eigen label biedt het bakkersbedrijf nu onder de merknaam The Bread Office broodgerelateerde Convenience producten binnen het Petrolkanaal en OOH.

In tegenstelling tot huidige aanbieders is dat Borgesius Convenience zijn eigen brood bakt, en hierdoor zowel de kwaliteit en versheid van het product naar een hoger niveau tilt. Ook de verpakking van de broodjes & sandwiches straalt een hoge mate van ambacht en kwaliteit uit en werkt enorm impuls verhogend.

In de gesprekken met Dijkhuizen kwam duidelijk naar voren dat men op zoek was naar iets nieuws op het gebied van voorverpakte broodjes & sandwiches. Daarin hebben Borgesius Convenience en Dijkhuizen elkaar gevonden. Om de OOH te gaan bedienen heeft Borgesius Convenience bewust de samenwerking gezocht met de Sligro Food Group. Die combinatie maakt het mogelijk om The Bread Office broodjes & sandwiches succesvol nationaal te vermarkten in de OOH.

John Bor (National Accountmanager OOH bij Borgesius Convenience): “Wij hebben een team van technologische experts en culinaire specialisten, die er continu voor zorgen dat de kwaliteit en innovatie gewaarborgd blijft. Met vers brood uit eigen bakkerij en gebruikmakend van de beste ingrediënten, maken wij de lekkerste broodjes & sandwiches”. Voor de samenwerking met Sligro is gekozen, omdat het een familiebedrijf is, net als Borgesius. Daarnaast heeft Sligro het grootste aandeel vrije vestigingen in de Petrolmarkt.

Naast Dijkhuizen zal Borgesius Convenience zich de komende periode actief profileren in de nationale Petrolmarkt.

Share.

About Author

Comments are closed.