Postcard Experience in top 20 attracties van Amsterdam

0

Nieuwe toeristische attractie sinds opening sterk gestegen in populariteit 

Amsterdam, 13 mei 2014  – Sinds de opening een half jaar geleden is de Postcard Experience al door honderden enthousiaste toeristen bezocht. Op de populaire en veelgebruikte website www.tripadvisor.com zijn de recensies unaniem lovend. De Postcard Experience is inmiddels toegetreden tot de top 20 van attracties in Amsterdam en staat daarmee hoger dan onder andere het Stedelijk Museum, Nemo en de Amsterdam Arena.

Wat is de Postcard Experience?
De Postcard Experience is een innovatieve attractie in het centrum van Amsterdam. Bezoekers worden gefilmd in een greenscreen studio en spelen de hoofdrol in grappige animatiefilms over Nederland of Amsterdam. Elke film eindigt als een klassieke ansichtkaart met de tekst ‘Groeten uit Nederland of ‘Groeten uit Amsterdam’.

Hoe werkt de Postcard Experience?
Bezoekers worden ontvangen door de enthousiaste crew en nemen plaats voor een groen scherm. Tijdens de opname krijgen ze aanwijzingen over hoe er bewogen en gereageerd moet worden. Speciaal ontworpen software plaatst de opname vervolgens in de animatiefilm. De bezoeker ontvangt binnen een mum van tijd een link naar het digitale bestand waarna het delen op sociale media kan beginnen.

Zowel de regie-aanwijzingen als de groet aan het einde van een film zijn beschikbaar in verschillende talen. Op dit moment zijn Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Vlaams beschikbaar en nieuwe talen zijn in voorbereiding.

Reserveringsmodule
Op veler verzoek heeft Postcard Experience sinds vandaag een reserveringsmodule geïntegreerd op haar website. Hier worden dagen in blokken van één kwartier aangeboden en kan een bezoeker zijn of haar gewenste tijdstip reserveren.

Waar zit de Postcard Experience?
De Postcard Experience bevindt zich in de Utrechtsedwarsstraat 95 in Amsterdam. Op loopafstand van het Rembrandtplein, de Hermitage en de Albert Cuyp markt. Deze attractie is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend. www.postcardexperience.com

Lees de reviews op Tripadvisor: www.tripadvisor.nl/postcardexperience

Share.

About Author

Comments are closed.