Vernieuwde website vol managementinformatie: Managementplatform.nl

0

FacebookArnhem/Amsterdam, 22-05-2014. Managementplatform.nl is een vernieuwde website die ondernemers, managers, vakspecialisten en studenten op een interactieve manier bij elkaar brengt. Door middel van dit platform kunnen bezoekers netwerken, kennis delen, artikelen  publiceren en management gerelateerde modellen vinden ter naslag alsook up-to-date blijven van de meest recente vacatures uit het vakgebied.

Klanten van Management Platform stellen frequent vragen als het gaat om methodieken en gehanteerde managementmodellen. Omdat Management Platform gelooft in de kracht van kennisdeling is het initiatief genomen om management gerelateerde methodieken en modellen aan te bieden via www.managementplatform.nl. Hiermee wordt getracht een sterke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van kennis en derhalve het rendement op kennis te vergoten.
Op de vernieuwde website treffen bezoekers vakinhoudelijke informatie aan op het gebied van verandermanagement, communicatiemanagement, financieel management, HRM, ICT-management, internationaal management, kwaliteitsmanagement, sales- en marketingmanagement, procesmanagement en strategisch management.

In verband met aanhoudende groei van bezoekers en behoefte aan meer relevante informatie, biedt Management Platform bedrijven de mogelijkheid kosteloos over te gaan tot plaatsingen als het gaat om vacatures, evenementen en studies voor de maand juni. Tevens moedigt Management Platform professionals aan om te schrijven over vakinhoudelijke onderwerpen om op deze manier een bijdrage te leveren aan kennisuitwisseling en hiermee wederzijds voordeel te genereren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de redactie van Managementplatform.nl.

________________________________________________________

NOOT VOOR DE REDACTIE: 

Voor verdere informatie over Managementplatform.nl kunt u contact opnemen met Nomair A. van Wijk of Ruben de Bruijn via onderstaande kanalen:

Management Platform 
Agnietenstraat 100
6822 JW Arnhem
Tel     :(+31)6 – 33080896/+(971)-559781564
Fax    :(+31)84 -8376145
Email  : info@managementplatform.nl
KVK    : 08206093
BTW   : NL177488724BO1

________________________________________________________________

Share.

About Author

Comments are closed.