Persbericht “VEIP disinfectants meer grip op de toekomst dankzij online strategietool en samenwerking met Ambitionmanager”

0

Persbericht “VEIP disinfectants meer grip op de toekomst dankzij online strategietool en samenwerking met Ambitionmanager”

Arnhem, 10 april 2015 – Binnen het familiebedrijf VEIP disinfectants delen vader en dochter een gezamenlijke ambitie: VEIP in al zijn geledingen versterken met de focus op omzet- en margegroei. Hamvraag: hoe kan VEIP haar toekomstplannen op een gestructureerde en realistische wijze vormgeven? Voor Ambitionmanager business as usual. Dankzij een online strategietool en door intensief te sparren, kwam er snel een realistisch groeiplan voor de toekomst.

“Nadenken over de toekomst deed ik als ondernemer altijd al”, aldus Reinout Hoevenaar. “Maar alle ideeën bevonden zich grotendeels in mijn hoofd en waren niet concreet en samenhangend. Hier bracht Ambitionmanager verandering in. Onder begeleiding van een ervaren en objectieve strategie consultant konden we onze gedachten gemakkelijk weergeven in de online strategietool.”

“De online strategietool werkt erg intuïtief. Tussentijds zaken aanpassen is geen enkel probleem dankzij het dynamische karakter van de strategie software. De Strategische Adviesmodule is helder en volledig. En we hebben ons opgelegd om het te blijven gebruiken als leidraad en houvast voor de toekomst.”

“De begeleiding door een neutrale en objectieve buitenstaander bij het strategisch proces was erg welkom, maar soms ook confronterend. Je zit namelijk niet altijd met elkaar op dezelfde golflengte. De verschillende meningen werden gelukkig dusdanig verwoord dat iedere deelnemer kon instemmen met het eindresultaat.”

“Dankzij de samenwerking met Ambitionmanager hebben we onze ondernemersdoelen met bijbehorende acties eensgezind kunnen samenstellen. We hebben de stippen op de horizon gezet en weten nu echt waar we naartoe willen. Natuurlijk hebben we nog een hoop werk te verzetten. En ongetwijfeld zullen we regelmatig geconfronteerd worden met de door ons gestelde doelen en de realisatie daarvan.”

“De professionele begeleiding door Ambitionmanager heeft meer opgeleverd dan een handzame routeplanner naar een succesvolle toekomst. We zitten in een flow. En inmiddels plukken we de eerste vruchten van de ingeslagen weg. We ervaren dat we meer grip op de toekomst krijgen. En daarmee heeft Ambitionmanager voor rust gezorgd.”

Over VEIP DISINFECTANTS
VEIP is een innovatieve producent en distributeur van professionele reinigings- en desinfectieproducten. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van uw (bruis)tabletten. Deze ingenieuze tabletten zijn o.a. bedoeld voor het ontsmetten van infectiehaarden, voor bloemen- en plantenvoedsel evenals voor schoon drinkwater in derdewereldlanden. Maar liefst 10 miljard van dit soort ‘chemische fabriekjes’ worden jaarlijks geproduceerd en vinden hun eindbestemming over de gehele wereld.

Over Ambitionmanager
Ambitionmanager levert resultaatgerichte strategische adviezen en hands-on business coaching aan het MKB en (non-profit) instellingen tegen een betaalbare prijs. Dankzij een online strategietool vindt strategiebepaling snel en doeltreffend plaats: www.ambitionmanager.nl.

Contact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Menco Erenst (Algemeen Directeur Ambitionmanager). Telefoon: +31 (0)26 – 3702741, e-mail: m.erenst@ambitionmanager.nl.

Share.

About Author

Ambitionmanager biedt MKB-ondernemers en -managers praktische en adequate strategische ondersteuning, tegen een betaalbaar tarief. Met behulp van de online Strategische Adviesmodule worden de ambities van de ondernemer omgezet in resultaatgericht ondernemen. Ambitionmanager wordt gezien als dé specialist in strategiebepaling: www.ambitionmanager.nl.

Comments are closed.