4Ustore – Handdoekentoiletpapier.nl is de specialist op het gebied van handdoek en toiletpapier.

0

Handdoekentoiletpapier.nl is de papier specialist voor uw toiletgroep! Vrijwel alle soorten toiletpapier en handdoekpapier die er bestaan worden in de webwinkel verkocht.

De webwinkel is nog maar een half jaar online en nu al kan men spreken van een groot succes. Binnen een zeer korte tijd is het gelukt om een groot klantenbestand op te bouwen met wederkerende en tevreden klanten.

Het succes van handdoekentoiletpapier.nl zit hem in de aangeboden producten. Er wordt gewerkt met toiletpapier en handdoekpapier die merkloos zijn. Hierdoor kunnen ze het papier zeer scherp aanbieden zonder in te leveren op de papierkwaliteit. Als er grote aantallen afgenomen worden kunt u gebruik maken van diverse staffelkortingen. Hierdoor kan het papier nog goedkoper geleverd worden.

Als u in het bezit bent van papierdispenser dan kunnen ze de vulling hiervan verzorgen. De papier producten passen in de papierdispensers van alle grote A-merken in Nederland. Wanneer u twijfelt of het papier zal passen dan helpen ze u graag met het maken van de juiste keuze. Neem een kijkje op de website en u zult zien dat u veel geld kunt besparen!

Het assortiment van handdoekentoiletpapier.nl bestaat uit toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen, handdoekcassettes, papierdispensers, torkrollen, afvalbakken, afvalzakken en luchtverfrissers. Het assortiment omvat alles wat u nodig heeft voor uw toiletgroep!

Enkele redenen om het toiletpapier en handdoekpapier online te bestellen zijn:

• Door niet te investeren in dure panden, showrooms etc kan de webshop goedkoper dan de traditionele schoonmaakgroothandel
• Door het geven van professioneel advies bestelt u altijd het juiste product
• Er wordt altijd snel geleverd, vaak al binnen 1 werkdag
• U wordt al franco beleverd vanaf een bedrijf van€ 150,-

Op de website www.handdoekentoiletpapier.nl kunt u alle producten vinden. Bij vragen kunt u ons bellen op nummer 0117-454007 of u kunt mailen naar info@handdoekentoiletpapier.nl

Share.

About Author

Comments are closed.