Persbericht “WEA Gouda Accountants • Adviseurs onderscheidend dankzij Strategische Adviesmodule van Ambitionplanner”

0


Arnhem, 16 januari 2015 – In de huidige tijden heeft een accountant goed gereedschap nodig om te kunnen adviseren. WEA Gouda Accountants • Adviseurs – een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs – vond dit gereedschap in de © Strategische Adviesmodule van Ambitionplanner. Dankzij de strategietool wist WEA Gouda niet alleen haar eigen strategie in goede banen te leiden, maar ook de strategie van haar cliënten.

“De accountancybranche verandert in rap tempo”, aldus Erwin Tichem AA, vennoot WEA Gouda. “Daarom vinden we het noodzakelijk om tijdig op de toekomst te anticiperen. Aan goede ideeën weliswaar geen gebrek, maar het schortte aan een praktische vastlegging en doorvertaling van onze ambities naar doelstellingen en acties. Toen we de demo van Strategische Adviesmodule hadden gezien, waren we snel overtuigd. Deze handzame online strategie software maakt het mogelijk om onze toekomstplannen snel en adequaat te concretiseren.”

Na het volgen van een eendaagse softwaretraining kon WEA Gouda met haar eigen strategie aan de slag. “We wisten onze strategie snel en moeiteloos te formuleren, omdat de strategiesoftware erg intuïtief is. Na het beantwoorden van een set praktische vragen, worden alle fundamentele zaken met een druk op de knop weergegeven in een handzaam en dynamisch businessplan. Ook latere aanscherping van het plan kan op eenvoudige wijze verwerkt worden.”

WEA Gouda was dusdanig enthousiast over de strategiemodule dat zij de software nu ook inzet bij haar eigen MKB-cliënten. “De strategietool maakt strategisch adviseren kinderlijk eenvoudig en leuk. De toepassingsmogelijkheden zijn divers, van motivatie financiering, strategieformulering tot aan bedrijfsoverdracht en bedrijfsovername. We leveren een onderscheidende dienst die zichzelf eigenlijk verkoopt, zodra de cliënt het programma heeft gezien. Onze klanten worden er gelukkig van; zij krijgen meer grip op de toekomst, terwijl wij niet op hun stoel gaan zitten. We denken wel actief mee en zijn als het ware een procesbegeleider. Daar hoef je geen doorgewinterde strateeg voor te zijn. Hebben we toch vragen, dan kunnen we altijd terecht bij de strategie consultants van Ambitionplanner.”

Over WEA Gouda Accountants • Adviseurs
WEA Gouda Accountants • Adviseurs is onderdeel van WEA Groep, een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs met meerdere maatschappen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland, het Westland, Gelderland en Noord-Holland. WEA Groep is een moderne full service accountants- en adviesorganisatie voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector, maar ook voor particulieren.

Over Ambitionplanner
Ambitionplanner biedt accountants, financiële dienstverleners, consultants en MKB-ondernemers praktische en adequate strategische ondersteuning, tegen een betaalbaar tarief. Met behulp van de online Strategische Adviesmodule worden ambities omgezet in resultaatgericht ondernemen: www.ambitionplanner.nl.

Contact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Menco Erenst (Algemeen Directeur Ambitionplanner). Telefoon: +31 (0)26 – 445 07 16, e-mail: m.erenst@ambitionplanner.nl.

Share.

About Author

Ambitionmanager biedt MKB-ondernemers en -managers praktische en adequate strategische ondersteuning, tegen een betaalbaar tarief. Met behulp van de online Strategische Adviesmodule worden de ambities van de ondernemer omgezet in resultaatgericht ondernemen. Ambitionmanager wordt gezien als dé specialist in strategiebepaling: www.ambitionmanager.nl.

Comments are closed.