ONTDEK NIEUWE KANSEN IN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

0

Op maandagmiddag 3 februari 2014 organiseert HOGIAF met GIAD en de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) een bijeenkomst in Arnhem.

Onder anderen de Ambassadeur Z.E. Abdalla Hamdan Mohammed Ahmed Alnaqbi  en drs. Gazizah Bahmany van AgentschapNL (Adviseur Internationaal Ondernemen Regio Midden Oosten), zullen spreken over de investerings-  en handelskansen in de VAE voor Nederlandse ondernemers. Ondernemers zullen geïnformeerd worden over ontwikkelingen, trends en mogelijkheden.

Nu de handelsbanden tussen Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten zijn  versterkt, is het voor ondernemers nog aantrekkelijker om zaken te doen in de Verenigde Arabische Emiraten!

De Verenigde Arabische Emiraten hebben jaarlijks een economische groei van  bijna 5 % en HOGIAF ziet mogelijke kansen in het economisch hoog ontwikkelde land voor Nederlandse ondernemers. Zowel beginnende als ervaren MKB-bedrijven krijgen tijdens de ambassadebijeenkomst  de gelegenheid om de zakelijke mogelijkheden op de markt te ontdekken.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 3 februari van 16:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens deze interactieve bijeenkomst worden ondernemers geïnformeerd over de groei en actuele ontwikkelingen en wat de kansen en mogelijkheden zijn in de Verenigde Arabische Emiraten. In de laatste gedeelte van de bijeenkomst krijgen de aanwezige ondernemers de gelegenheid vragen te stellen aan de sprekers. Kansrijke sectoren voor investeringen zijn onder andere: energie (vooral olie en gas), duurzaamheidsprojecten, food en agri, industrie, water, transport en infrastructuur, luchtvaart, toerisme, onderwijs, gezondheidszorg en (zakelijke) dienstverlening.

Wilt u de markt van de VAE leren kennen en uw handelspotentie ontdekken? U kunt zich aanmelden via de website van HOGIAF (www.hogiaf.nl). Voor vragen en meer informatie kunt contact opnemen via info@hogiaf.nl en 070-820 03 37.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor ondernemers uit alle sectoren en voor deelname aan de bijeenkomst zijn er kosten verbonden.

Share.

About Author

Comments are closed.