Nominatie Vakantie Award voor Stacaravandelen.nl

0

Stacaravandelen.nl is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award 2015 in de categorie Camping & Kamperen. Hiervoor zijn drie initiatieven genomineerd uit heel Nederland. Een onafhankelijke vakjury heeft de projecten uitgekozen op basis van originaliteit, innovatie, het inspelen op vakantietrends, de kwaliteitsverhouding en duurzaamheid. De consument kan via de vakantiebeurs website stemmen op één van de drie genomineerden. Op 13 januari zal de winnaar van de award bekend worden gemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Stacaravandelen.nl is een gezamenlijk initiatief van Camping de Noetselerberg uit Nijverdal, Camping de Vosseburcht uit IJhorst, Camping ’t Rheezerwold uit Hardenberg, Camping Krieghuusbelten uit Raalte en Vakantiepark Mölke uit Zuna. Een stacaravan kopen is voor velen te kostbaar. Stacaravandelen biedt een bijzonder alternatief. Schaf onder het motto ”wel de lusten maar niet de lasten” de voordelige Stacaravandelen strippenkaart aan en verblijf meerdere keren per jaar in de moderne en comfortabele 6-persoons stacaravan van stacaravandelen.nl. Het gevoel van een tweede thuis, maar zonder lasten. Men is niet perse gebonden aan één locatie, maar kan ook verblijven in dezelfde Stacaravan op één van de andere locaties in Overijssel.

Naast de nominatie voor de Vakantiebeurs Award ontving Stacaravandelen.nl onlangs de innovatie en inspiratie Award van Recron. Dit project werd door de Provincie Overijssel ondersteund in het kader als nieuw product markt dscombinatie.

Stemmen voor de Vakantiebeurs Awards 2015.

Meer informatie op www.stacaravandelen.nl

Share.

About Author

Comments are closed.