Nieuw bij Erixoutdoor: Het Zweedse trailrunning merk Icebug

0

11 december 2014 – Vanaf januari 2014 zijn de trailrunning schoenen van het populaire Zweedse merk Icebug ook in Nederland verkrijgbaar. Erixoutdoor, distributeur van diverse specialistische outdoormerken, heeft per 1 december 2014 het trailrunning merk Icebug aan zijn portfolio toegevoegd. Icebug nu ook in Nederland verkrijgbaar De Zweedse schoenenfabrikant Icebug is sinds 2001 is gespecialiseerd in schoenen waarmee je op gladde ondergronden niet uitglijdt. Icebug wordt momenteel al verkocht in Scandinavië, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Amerika en Canada. In Zweden is Icebug marktleider op het gebied van ‘traction footwear’, oftewel schoenen met uitstekende grip in modderige, besneeuwde en/of gladde ondergronden. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 160.000 paar schoenen verkocht. Ook de snel groeiende groep trailrunners in Nederland hoeft vanaf nu niet meer te vrezen dat ze hun sport in de winter niet meer kunnen beoefenen. Dynamic studs zorgen voor gevoel van vrijheid Met een unieke rubber samenstelling die voor uitstekende grip zorgt en de zogenaamde ‘smart studs’, noppen die zich vormen naar de oppervlakte waar je op loopt, geven de schoenen van Icebug je dezelfde vrijheid om te bewegen als op een normale ondergrond. Zelfs op een ijsbaan geven ze voldoende grip. Hoe harder je loopt en hoe meer druk je uitoefent, hoe beter je grip op de ondergrond is. Icebug is een merk met een missie Icebug is vastberaden met haar (hard)loopschoenen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Icebug is een klein bedrijf en levert ondanks de groei die ze doormaken uitstekende kwaliteit met behoud van integriteit en passie voor het product. De doelstelling van Icebug is om in 2020 een miljoen paar schoenen te hebben geproduceerd. De motivatie hierachter is niet zozeer de groei zelf, maar het effect van een miljoen mensen die met deze schoenen nog meer genieten van het buiten kunnen sporten: “We’re sure that it improves the quality of their lives at least a little bit.”

Over Erixoutdoor Erixoutdoor vertegenwoordigd de volgende merken in Nederland: Ashmei ( hardloopkleding) Summit Worldwide (frameloze skibrillen), Resoxx Tubes (compressiekousen), GoMotion Gear (veiligheidsproducten) en Nordenmark (navigatiehulpmiddelen). Meer informatie over Erixoutdoor en zijn merken vindt u op de webiste http://www.erixoutdoor.nl. Erixoutdoor is ook te volgen op Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram.

// Einde bericht Noot voor de redactie: Eric Tolboom, de man achter Erixoutdoor, is rechtstreeks bereikbaar via telefoonnummer 06-24289330 en e-mailadres eric@erixoutdoor.com.
Header

Share.

About Author

Comments are closed.