MoneyMonk direct gratis proberen via Software Vergelijken

0

Groningen, 20 november 2014 – Softwareleverancier MoneyMonk en online vergelijkingsplatform Software Vergelijken zijn een samenwerkingsverband gestart. Doordat de twee partijen samenwerken kunnen ondernemers MoneyMonk niet alleen online vergelijken, maar ook meteen gratis uitproberen. Sinds juli dit jaar is het voor ondernemers mogelijk om een gratis proefabonnement voor MoneyMonk af te sluiten op Boekhoudsoftware-vergelijken.nl.

MoneyMonk gratis proberen

Op Boekhoudsoftware-vergelijken.nl vinden ondernemers door te vergelijken de software die het beste bij hen past. De samenwerking tussen de partijen zorgt ervoor dat bezoekers van Boekhoudsoftware-vergelijken.nl de software van MoneyMonk gemakkelijk en gratis kunnen uitproberen.

Jasper Horstink, oprichter en eigenaar van MoneyMonk over het partnerschap: “Sinds 2013 werken wij samen met Software Vergelijken. Een fantastisch platform in Nederland waarbij de bezoeker op een constructieve manier een overwogen keuze kan maken voor het beste boekhoudpakket dat bij zijn of haar business past! Dat klinkt niet alleen fantastisch, maar is het in de praktijk ook. Bij Software Vergelijken begrijpen ze heel goed dat een “perfect fit” op nummer één staat, de klant naar het juiste product verwijzen.

Software Vergelijken heeft branchekennis en heeft door het toepassen van een goede salesfunnel een methode weten te ontwikkelen om kwalitatief hoogwaardige leads te genereren voor MoneyMonk! Bij MoneyMonk zoeken we klanten die een “échte perfect fit” met ons product hebben, Software Vergelijken weet met haar platform daar de juiste invulling aan te geven.”

Over Software Vergelijken

De Groningse onderneming Software Vergelijken BV beheert verschillende vergelijkingssites voor ondernemerssoftware, waaronder Boekhoudsoftware-vergelijken.nl. Op de websites is een overzicht van software opgenomen, kunnen pakketten van verschillende uitgevers worden vergeleken en kunnen gratis proefabonnementen worden afgesloten.

Software Vergelijken helpt ondernemers op deze manier de software te vinden die het beste bij hen past. Op dit moment kunnen ondernemers terecht op Boekhoudsoftware-vergelijken.nl, Factuurprogramma-vergelijken.nl, Webshopsoftware-vergelijken.nl, Urenregstratiesoftware-vergelijken.nl en CRMsoftware-vergelijken.nl.

Share.

About Author

Comments are closed.