Foxy trends online webwinkelen

0

Foxytrends is een aanwinst op het gebied van shopping. De nieuwste damesfashion & musthaves vind je bij ons!

Alle collecties zijn zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit. Wij gaan in Italië inkopen waardoor wij altijd bijzondere items in onze collectie hebben, toch is het altijd nog het beste om te starten met een aantal onmisbare basics aangevuld met bijzondere & unieke items. Al onze items zijn afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We combineren dus sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Foxytrends staat voor trendy & elegantie uitgevoerd met een sexy geraffineerde stijl,

foxytrends heeft dan ook een duidelijke eigen indentiteit en is vaak te herkennen aan de zeer vrouwelijke stijl.

Catwalktrends kunnen veranderen als de wind. Ze komen en gaan als het nieuws van gisteren.

Ze blijven nauwelijks lang genoeg om te bepalen welke look en stijl goed voor je is, om deze reden beperken wij ook onze online verkoop in 2014. In sommige periodes zijn wij zo druk dat wij niet genoeg tijd vinden om het assortiment online ook op pijl te houden, hierdoor kunnen wij op internet lang niet altijd het juiste beeld van onze collectie weergeven.

Kom ons daarom gewoon eens op zoeken op één van onze evenementen of in de nieuwe winkel die wij halverwege 2014 openen! Ook kun je vanaf 8 tot 10 dames een leuke fashionparty laten verzorgen!!

Foxytrends heeft een ruim aanbod voor de mode- en ook prijsbewuste vrouw die er trendy en mooi uit wil zien. Geen vrouw kan en mag zonder!

Met deze Foxytrends ben en voel jij je namelijk altijd op je best!!

www.foxytrends.nl

Share.

About Author

Comments are closed.