Fivestargrass Duurzaam Kunstgras

0
www.duurzaamhuisentuin.nl

www.duurzaamhuisentuin.nl

Fivestargrass is een Nederlandse producent van topkwaliteit kunstgrassen voor verschillende toepassingen in de woon-, werk- en leefomgeving. De naam Fivestargrass is een kwaliteitsgarantie. Onze kunstgrassen zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. Van tuinen en balkons tot sport en speeltoepassingen.
 
Wij zorgen ervoor dat uw kunstgrasmat altijd perfect wordt gelegd. En wilt u dit zelf doen? Dan zorgen wij voor duidelijke leginstructies. Fivestargrass levert in binnen- en buitenland aan gemeentes, projectontwikkelaars, recreatiebedrijven en particulieren. Wij staan garant voor een perfecte grasmat met een natuurlijke en verzorgde uitstraling en jarenlang gebruiksplezier.
 
In 2005 is Fivestargrass gestart met de ontwikkeling van een nieuwe generatie kunstgrassen. Dat kunstgras zeer geschikt is als ondergrond voor verschillende sporten, is al jaren bekend. Veel nieuwer zijn de toepassingen voor dakterras, tuinen, speelplaatsen, recreatie en openbaar groen. Onze kunstgrassen geven uw omgeving, met een minimum aan onderhoud, een verzorgde, frisse en natuurlijke uitstraling.
 
Met ons werk, een vriendenkring en een actief gezinsleven moeten we vaak schipperen met onze vrije tijd. Dan wilt u toch zorgeloos kunnen genieten van een verzorgde, groene grasmat? Fivestargrass, bespaart u veel tijd, onderhoud en ergernis, zodat u nóg meer kunt genieten van uw spaarzame vrije tijd. En uw kinderen hebben altijd een droge, schone en veilige ondergrond om op te spelen.
 
De eigenschappen van de verschillende kunstgrastypes verschillen per toepassing. Wat ze gemeen hebben is: een frisse en natuurlijke uitstraling, weinig onderhoud, langdurig gebruiksgemak en heel veel speel- en gebruiksplezier. Fivestargrass wordt gemaakt van de beste grondstoffen. Deze zijn kleurecht en hebben een hoge UV-stabiliteit. Dit maakt dat onze kunstgrassen lang mee gaan. Fivestargrass is een hoogwaardig en duurzaam product met een lage belasting voor het milieu. Sproeien, maaien, bemesten of onkruid bestrijden is niet meer nodig.
 
Technische informatie is opvraagbaar. Ga naar www.duurzaamhuisentuin.nl

Share.

About Author

Comments are closed.