Een van de snelste lens wisselsystemen ter wereld voor Summit Evolve ski goggles.

0

PURMEREND – Erixoutdoor –  Summit Worldwide, een vooruitstrevend en innovatieve fabrikant van frame loze skibrillen, komt dit jaar met een primeur. “Een van de snelste lens wisselsysteem ter wereld”.
Met een 10-punts magnetische systeem kunt u in binnen 5 seconde uw zonne- naar een slecht weer lens wisselen. Hiermee kun je je innovatieve frame loze goggle zo aanpassen dat je in alle weersomstandigheden perfect zicht hebt. Deze primeur beschikt tevens over een “Quick-clip” hoofdband.

Zoals we gewend zijn van Summit zijn alle goggles uitgevoerd met een dubbele high-performance spiegel lens van polycarbonaat. De binnenzijde van de lens is voorzien van anti-fog coating die in combinatie met geforceerde ventilatie het beslaan van de lens praktisch onmogelijk maakt.
De lenzen zijn sferisch en hebben daardoor rondom een perfect zicht en beschermen uw ogen tegen schadelijke straling (UV400 A/B/C). Door het drielaags anti-allergisch micro-fleece foam past de bril zich perfect aan de vorm van uw gezicht. Door de brede antislip hoofdband blijft de bril goed en veilig blijft zitten, het Quick-clip systeem zorgt dat u de hoofdband snel kunt aanpassen aan de stijl van uw kleding. De Summit Evolve is geschikt voor bijna alle skihelmen. De Evolve wordt als set geleverd inclusief een mooie zwarte hardcase met rits, een micro-fiber opbergzakje (tevens om uw goggle te poetsen) en last but not least een extra “low-light” lens. Met Summit goggles gaat u niet alleen trendy maar ook veilig de piste op met een kraakhelder en panoramisch zicht die snel aan alle omstandigheden aanpasbaar is.

De Summit Evolve is verkrijgbaar bij de betere skispeciaalzaken en gaat € 129,- euro kosten.
Een high-performance bril voor een gunstige prijs.

De Evolve wordt op 30 oktober 2014 gelanceerd op de “ski en snowboard show Earls Court in Londen.

Comfort, zicht, stijl en functionaliteit… Dit is de Summit Evolve!

 

Erixoutdoor is distributeur voor Summit Worldwide ski- en snowboard brillen. Voor meer informatie bezoekt u www.erixoutdoor.com

Noot voor de redactie:
Erixoutdoor is groothandel in innovatieve outdoor-materialen.
Voor meer informatie: Erixoutdoor, Eric Tolboom, Fresiastraat 10, 1441 JD Purmerend
Telefoon: +31 (0)6 24 289 330, E-mail: eric@erixoutdoor.com , Internet: www.erixoutdoor.comPress picture 1 Press picture Summit hardcase + Low light lens

Share.

About Author

Comments are closed.