Duurzaam Kunststof Tuinmeubelen van www.duurzaamhuisentuin.nl

0
Duurzaam Kunststof Tuinmeubelen van www.duurzaamhuisentuin.nl

Duurzaam Kunststof Tuinmeubelen van www.duurzaamhuisentuin.nl

Onze Amish Tuinmeubelen worden gemaakt van Polyethyleen.

Polyethyleen wordt gebruikt voor melkflessen in de USA. Voor de producten van WolfRunPoly worden deze flessen na gebruik gerecycleerd en daarvan worden de tuinmeubelen gemaakt.

Het hergebruik van dit materiaal past dus in een duurzame wereld. Ja, de grondstof werd in het begin gemaakt van aardolie, voor galon melkflessen in de USA. Door dit materiaal echter te hergebruiken vervuilen deze flessen niet het milieu maar komen terug als bruikbaar materiaal voor in dit geval duurzame tuinmeubelen, die zeer lang meegaan (u krijgt 25 jaar garantie als particulier) en die na gebruik weer gerecycleerd kunnen worden. Zo is de kring gesloten!

Alle producten van Wolfrunpoly zijn van duurzame kwaliteit en ecologisch verantwoord. De producten van Wolfrunpoly zijn gemaakt van 100% gerecycleerd kunststof, alle bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van roestvrijstaal.

Een prachtig product wat u niet alleen zelf kunt samenstellen, door middel van verschillende kleurcombinaties te gebruiken, maar ook vanwege het feit dat u het nooit meer hoeft te schilderen en te schuren.

De tuinmeubelen van Wolfrunpoly kunnen het gehele jaar door probleemloos buiten blijven staan en zijn eenvoudig te reinigen. Daarnaast geeft Wolfrunpoly op alle Amish producten van Wolfrunpoly 25 jaar garantie aan particulieren.

Kom ook eens kijken en geniet van deze mooie, kleurrijke en vooral duurzame tuinmeubelen bij Duurzaam Huis en Tuin op internet. Fysieke showroom, alleen op afspraak, aanwezig in Friesland!

http://www.duurzaamhuisentuin.nl

Share.

About Author

Comments are closed.