TS24.be voorziet Belgische klant van stroom bij Stroompanne in België

0

Nadat de Media in België de consumenten heeft gewaarschuwd voor mogelijk stroompanne eind 2014, barst na 14 Augustus de hectiek los in België. De Belgische bevolking wil er warm bij zitten deze winter, maar met het verlies van  3 krachtcentrales  lijkt dit nu voor veel Belgische burgers op eens geen zekerheid meer. Doel 4 is gesaboteerd en Doel 3, zoals de centrales heten, vertoont al geruime tijd haarscheurtjes in de wanden.

TS24.nl werd overladen met telefoontjes en e-mails van Belgen die haastig op zoek waren naar een generator. De stroompanne, zoals dit in België wordt genoemd, heeft voor veel onrust gezorgd. “We verkopen in 20 dagen tijd het aantal generatoren waar we normaal gesproken een heel jaar over doen” aldus Ruud Scholten, Directeur van TS24 bv te Enschede. Nu de overheid in België op haar website plannen heeft aangekondigd over het afsluiten van het stroomnetwerk in alle  delen van België, is de vraag nog verder gestegen: ” Op dit moment hebben wij vele modellen generatoren al uitverkocht. Gelukkig komen ze nog weer op tijd binnen voordat de echte kou aanbreekt in België, dus met de leveringen aan ongeruste consumenten en het MKB moet het wel goed komen”, aldus Ruud Scholten.

De kans is klein dat de kernreactoren Doel 3 en Tihange 2 nog deze winter heropgestart kunnen worden. Dat heeft topman Jan Bens van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC) vandaag in de Kamer laten verstaan. De twee reactoren liggen al maanden stil nadat er scheurtjes waren vastgesteld in het reactorvat. ( bron: demorgen)

Wanneer men zoekt op het internet in bv google.be dan kom je al gauw uit bij TS24.be. De meest gestelde vraag die men daar krijgt; kunnen wij met uw generator ons volledige huis voorzien van stroom. Doordat de aanvragen zo snel worden gedaan, hebben de mensen nog geen tijd gezien zich te verdiepen in de oplossingen. “Wij raden de mensen aan, om de verdeelkast of het netwerk niet aan te sluiten op de generator. Gebruik alleen de nodige apparatuur en sluit deze vervolgens direct aan op de generator. Gebruik voor meerdere apparaten of verlichting een verdeelstekker of verlengsnoer.”

Awesome
Share.

About Author

Comments are closed.