Afvallen is genieten!

0

Lekker eten is de oplossing en niet het probleem! Daarom start Diëtistenpraktijk Spijswijzer de cursus ‘Afvallen is genieten’. Maandag 6 oktober is er een gratis informatieavond in Zorgcentrum Rengersstate, Leeuwarden.

Leeuwarden 23 september, Hoeveel diëten hebben nou echt het beloofde effect? En waarom hou je een dieet vaak niet vol? Waar veel mensen tegen aanlopen is dat afvallen meer is dan alleen je eetgewoontes aanpassen. Verschillende factoren kunnen het afvalproces in de weg staan.

Met de cursus ‘afvallen is genieten’ leer je je eigen vicieuze cirkel herkennen en haalbare doelen te stellen. De nadruk ligt op het eten van het ‘goede ’in plaats van het terugdringen van het ‘slechte’, 100% goeroe vrij. Je onderzoekt je eetgedrag en krijgt praktische handvatten hoe je gewoontes verandert. Je leert weer genieten met als resultaat rust in je hoofd. Geen schuldgevoel. Je krijgt zelfvertrouwen  en weet dat het afvallen gaat lukken.

Een andere aanpak, hoezo?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een dieet bij 95% van de mensen niet werkt. Erger nog er ontstaat een jojo-effect waardoor iemand aankomt met rente. Of iemand geeft zijn lijnpoging op omdat er sprake is van snoepbuien. Gedachtes als ‘het is toch al verpest’ spelen hier vaak een rol. Dit is de eerder genoemde vicieuze cirkel waar men in terecht komt.

Janneke: “Judith heeft met uit de cirkel gehaald door me te laten inzien dat ik slachtoffer was van mijn eigen gedachtes.”

 Leer genieten van afvallen door meer te genieten van minder eten! Opgeven voor de cursus kan via judith@spijswijzer.nl, wwww.spijswijzer.nl of bellen: 0614291857.

Mijn naam is Judith van Gennip, diëtist Met mijn praktijk Spijswijzer begeleid ik mensen op coachende wijze naar een verbetering van hun eetgedrag. Zonder dieet. De stappen die ik hierbij doorloop heb ik uitgewerkt tot een cursus.

Share.

About Author

Comments are closed.